Sari la conținut

Parteneri

Sportul reprezintă o importantă zonă de investiții și, de aceea, asupra lui se îndreaptă atenția economiștilor, managerilor, specialiștilor din domeniul financiar-contabil, dar și din turism și comerț.
Sportul este o intreprindere economică, care gestionată corespunzător, aduce beneficii importante la nivel microeconomic (club, oraș, regiune) și macroeconomic (întreaga economie a țării).
Clubul Sportiv Tonic București își propune să convingă managerii, publici și privați, economici și sociali, să sprijine sportul românesc.

Deoarece sportul este un vector care reunește mai multe valori, Clubul Sportiv Tonic este un club care prețuiește cominicarea cu sponsorii și partenerii săi.
Dacă ai avut îndoieli cu privire la abordarea sponsorizării sportive, incertitudini cu privire la rentabilitatea investiției unui angajament de acest tip, întrebări cu privire la meritele asocierii imaginii companiei tale cu un pilon al sportului colectiv din București este timpul să renunți la aceste temeri.
Fă-ți timp pentru a consulta proiectul nostru, vei găsi toate motivele întemeiate pentru a ni te alătura ca partener!
Nu ezitați să contactați departamentul de marketing al clubului pentru a stabili o întâlnire sau pur și simplu pentru mai multe informații.
office@cstonic.ro / 0745131185

COMUNICARE
Datorită parteneriatului stabilit cu clubul, vei putea folosi mai multe medii de comunicare pentru a te face cunoscut
POPULARITATE
Fii plăcut și răspândește o imagine pozitivă a mărcii tale datorită valorilor sportului și a unei echipe care îți reprezintă compania la diverse evenimente
NOTORIETATE
Fă-te cunoscut și crește-ți notorietatea cu un club care reprezintă brand-ul tău în București
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products