Sari la conținut

Proiectul Fileul magic este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani (fete și băieți) care doresc să facă sport de plăcere sau de performanță.

Scopul Clubului Sportiv Tonic București este dezvoltarea și promovarea practicării ramurilor de sport sub toate formele sale fără niciun fel de discriminare pe motive politice, religioase, rasiale, de naționalitate, sex sau vârstă.

Derularea proiectului

 1. promovarea și popularizarea voleiului de masă pe raza sectorului 3 a Municipiului București și formarea unei legături strânse între antrenori, părinți și copii;
 2. înscriere unui număr cât mai mare de copii domiciliați în sectorul 3 cu vârta cuprinsă între 8 și 13 ani;
 3. identificarea copiilor cu înclinații și calități ce au potențial pentru sportul de performanță;
 4. formarea unei echipe competitive la nivel național;
 5. afilierea la Federația Română de Volei și înscrierea în Campionatul Național de minivolei U13; – REALIZAT
 6. continuarea ciclului de pregătire la nivel de performanță.

Obiective 2024-2025

 • dezvoltarea bazei materiale prin achiziționarea de ecipament sportiv și materiale sportive necesare pregătirii copiilor;
 • implementarea voleiului în 3 de școli din sectorul 3 al Municipiul București;
 • clasarea în primele 2 locuri în Campionatul Municipal de Volei 2024-2025;
 • calificarea la turneul final al Campionatului Național de Minivolei U13 2024-2025
 • începând cu anul 2025, organizarea anuală a unei competiții la nivelul Municipiului București cu denumirea „Cupa Fileul Magic”;
 • înscrierea unei echipe în Campionatul Municipal de speranțe 2024-2025
 • semnarea unui proiect de finanțare cu Primăria sectorului 3. – REALIZAT

Activitate

Sportul pentru toți

Începând din decembrie 2022 organizăm permanent înscrierea copiilor cu vârsta minimă de 8 ani. Antrenamentele se desfâșoară de 2 ori / săptămână. Copii înscriși cu vârsta cuprinsă între 11-12 ani participă în competiția organizată de Asociația Municipală de Volei a Municipiului București. La sfârșitul anului școlar 2023-2024 se va face selecția grupei de performanță care vor urma să participe în Campionatul Național de minivolei 2024-2025.

Performanță

2023-2024 – locul II în seria H din Faza I a Campionatului Național de minivolei U13 CLASAMENT
2023-2024 – locul III în Campionatul Municipal de minivolei U13

Fan Club CSTB

Proiectul Fileul Magic este dedicat comunității locale obiectivul principal al acestuia fiind atragerea copiilor în cadru organizat pentru practicarea sportului de masă și selecția din cadrul acestuia a copiilor cu înclinații spre performanță.

Drumul către performanța copiilor pe care îi instruim are nevoie de susținere materială și financiară din partea autorităților locale, și a societăților comerciale pentru a crea cadrul optim activității acestora.

Dorim formarea unui public devotat sportului, educat în cumportamentul participării la competiții. Fan Club va avea pagină dedicată pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram și Youtube) și pe website-ul clubului.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products